2013 vs 2016

skillnad
Mycket har hänt sen 2013,men det störst skillnaden är att jag idag mår så otroligt mycket bättre och känner mig friskare, men vad var det som gjorde att jag var nere på en vikt på 45 kilo.
Mycket kaffe och en jädra massa cigarretter var mitt liv och en otroligt osund kost gjorde att jag gick ner otroligt mycket i vikt, som jag skrev högre upp så var jag ner på 45 kilo som värst och som ni ser så såg jag inte så frisk ut. Jag är inte kraftig nu heller men jag väger idag 70 kilo och tränar så ofta jag hinner, skillnaden idag är att jag äter bättre , slutat röka och dricker inte alls så mycket kaffe som jag gjorde då, visst händer det att jag dricker en och annan kopp kaffe även nu.

Jag har även idag ett otroligt mycket bättre självförtroende och en annan trygghet som jag inte hade 2013.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/2013-vs-2016/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

2 Kommentarer på "2013 vs 2016"

avatar
amandacarlberg.se
Gäst

vad skönt att det vände. Man ser att du mådde sämre 2013

Christer
Gäst

ja man gör ju det 🙂

wpDiscuz